Sunnfjord Apotek

Sunnfjord Apotek består av tre likeverdige apotek, der alle har fullt sortiment av aktuelle legemidler og handelsvarer. Apotekene mottar vareleveranser hver dag, og kan derfor på kort varsel skaffe til veie det som ikke er på lager. De fleste kundene betjenes i apotekene, men apotekene sender også medisiner og andre varer til kunder i nærområdet. Ellers har apotekene mange bedriftskunder, og det leveres skipsmedisin til stadig flere fartøyer. Apotekene bringer også varer til privatkunder der det er spesielle behov, f.eks inkontinensprodukter, eller dersom kunden har problemer med å hente på apoteket.

Nettbutikken e-apoteket.no har vært i drift siden høsten 2008, og drives fra Florø. Den selger reseptfrie legemidler og handelsvarer til kunder over hele landet.

Sunnfjord Apotek ligg i 1.etasje på Elvetorget.

TELEFON: 57 82 23 00
TELEFAX: 57 82 23 01
E-POST: sunnfjord.forde@apotek-post.no no
NETTSIDE: sunnfjordapotek.no
NETTAPOTEK: e-apoteket.no

OPNINGSTIDER:
Måndag til fredag: 09.00-19.00
Laurdag: 10.00-17.00

Gode tilbod hos Sunnfjord Apotek

, ,

KUNDEKLUBBTILBOD

Meld deg inn i kundeklubben til Elvetorget og få 20% på alle ordinære handelsvarer på Sunnfjord Apotek Førde ?Akkurat no anbefaler Michelle CeraVe sine ulike produkt innan hudpleie? Send sms til nr 1963 med tekst: Elvetorget Tilbodet…

Bestill frå heimesida og hent i butikk

Bruk heimesida vår til å bestille medisin og andre varer. Då kan du spare tid på apoteket ved at alt er gjort klart på førehand. Du kan sjekke om du har gyldige reseptar på mineresepter.no / helsenorge.no Søk opp sunnfjordapotek.no,…
,

RYDD I MEDISINSKAPET

Sunnfjord Apotek oppfordrar alle til å ta hensyn til miljøet og rydde i medisinskapet. Lever gamle, ubrukte og utgåtte medisiner til apoteket. Det er viktig å sortere det på riktig måte.

Følg oss på Facebook